Форум ХабаровскаФорум Хабаровска
Место для общения жителей и гостей города Хабаровска.

4 страниц 1 2 3 4 Далее

Как зовут вашу любовь? Как вы познакомились?

miraeСообщение

Темы пользователя
Моє кохання звати Русланпознайомились ми досить спонтанно...на день молоді це булоМене підвела подруга...тому я залишилась одна...стояла сумувала а він увесь такий веселий підбіг і сказав своє імяЯ була сумна і розчарована ізза того що мене кинули...я нікому була непотрібна...після того ми почали переписуватись з ним вконтакті...нанаступний день після зустрічі він знав про мене все і знайшов мене вконтакті...але сталось так що він аж на чьотири місяці поїхав у Одесу...і ми зним майже не спілкувались..я жила своїм життям він своїм...я навіть зустрічалась з одним придурком...але потім він приїжджає на своє день народження до нас у місто...я ж буха в дірьмо його не помічаю...потім я його бачу і кидаю того придурка з яким зустрічалась...Руслан спершу подружньому провів мене додому, дзвонив писав смс...а я тоді щей за якимось придурком ухльостувала...то був його знайомий...вони дружать довгий час ми з тим придурком(сергійом прозустрічались неділю)...а потім розбіглись...Руслан як тільки це взнає телефонує мені і говорить...є дві людини...одній ти не безразлічна...а інша просто хоче бути з тобою щоб несммому(це він про друга свого)_оберай хто тобі потрібний...я свій вибір зробила...вже с перших днів кохаю його...і з кожним днем все сильніше і сильніше...йому 20 мені 15але любві все возрасти покорни...чи не так...з ьт ого часу ми разом і я вдячна Господу за той вечір...доречі 18 березня буде півроку як ми зустрічаємось
11 июля 2010 17:24

анна007Сообщение

Темы пользователя
Моего любимого зовут Олег...Мы учимся вместе в школе...Причем мы познакомились больше двух лет назад...а раньше даже не замечали друг друга...
11 июля 2010 17:24
<< >>

Форум города Хабаровска © Khabara.Ru
Тематика форума может быть самой разнообразной, охватывая все сферы жизни города Хабаровска и Дальнего Востока.